lunes, 12 de diciembre de 2011

ANDREU MARTINEZ TRIO, FESTIVAL BANDAS DE CROSSROADS

Photobucket

Este jueves vamos a empezar fuertes con GOODTIME en el Banc de Proves organizado por La Casa de la Música de Terrassa y despues tendremos a Andreu Martinez Trio abriendo nuestra jam session. Si eres músico no puedes faltar..





Photobucket

Por fin tenemos a los ganadores de La Pregunta del Facebook.. porque lo que surgió como una inocente pregunta: ¿ a quien te gustaría ver tocando en Crossroads? ha acabado siendo nuestro PRIMER FESTIVAL BANDAS DE CROSSROADS

Este año tenemos a RUMBA SIN RUMBO, ROCKTAMBULS y FISH SOUNDS


FISH SOUNDS

Tivi- Guitarra solista i veu
Barbero- Baix i coros
Huguet- Guitarra acustica i veus
Carlitos- Bateria
Puig- Guitarra solista i ritmica
Maria- Saxofon

Fish Sounds és una banda musical que va nèixer l'any 2008. Formada per sis joves barcelonins: dues guitarres elèctriques, una d'acústica, un baix, un saxo i una bateria, són els instruments que donen so al grup. Influenciats pel Rock Clàssic, van començar fen covers d'ilustres com els Rolling Stones, Loquillo o bé, els Beatles; A dia d'avui Fish Sounds ja compta amb més d'una hora i mitja de repert...ori propi. Tot i la marcada tendència clàssica sempre han optat per fer les seves cançons el més mogudes i ballables possible, així doncs els concerts de Fish Sounds mai permeten quedar-se assegut; quedant patent el ritme bellugadís com a senya d'identitat del grup.
La curta vida d'aquest grup no significa però pocs concerts, en el darrer any s'han aconseguit shows en sales tan emblemàtiques com BeCool, Razz3 o City Hall i en bars mítics de la ciutat com Hijos de Caín. La banda barcelonina però, també ha tocat en festes majors i actes públics, doncs es com disfruten els seus membres, sentit el calor del públic fidel i veritable.


ROCKSTAMBULS

· Rafa - Guitarra i veu
· Òscar - Guitarra 
· Soto - Baix i veu
· Pau - Bateria
· Aleix - Trompeta
· H. Morcillo - Percussió llatina i calaix flamenc
· Cristina - Veu principal
· Marc - Scratch, samplers, teclat i veu



RUMBA SIN RUMBO

Arnau Pedro: Calaix flamenc.
Xavi Rios: Percusió lleugera.
Sergi Rubio (Pepi): Violí.
Edgar Catalán: Guitarra espanyola i veu. 
Jan Pagès: Baix i segona veu.
Xavi Guirola: Travessera, Harmònica, Didjeridu i Maraqueiro.
Jordi Tena: Guitarra elèctrica



Tres bandas enormes para disfrutar del viernes noche!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Video de la semana